Pulpe De Rata Cu Portocale
Pulpe De Rata Cu Portocale
Poate că sună exotic, însă gustul este inedit şi reţeta este uşor de preparat. O rata (~ 2,5 kg) 4 portocale, 2 linguri zahar, 2 linguri otet balsamic, 2 linguri suc de lamaie, 50 gr unt, sare, piper.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Lasi rata pe un platou aproximativ o jumatate de ora pentru ca aromele sa o patrunda bine. Se da in fiert si se lasa apoi la foc mic. Puneţi bucăţile de carne în sosul de portocale timp de 1 minut.
Cu ciuperci si sos alb somn la tigaie pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Salata de fenicul cu portocale. This entry was posted in cu carne, de rață, retete and tagged martini, portocale, rata, rata cu portocale, rata glazurata, rata la cuptor.
Tocanita de rata, ciulama de rata, ciorba de rata, piept de rata cu prune, piept de rata cu portocale, piept de.
Reteta de piept de rata in sos de portocale. O rata (~ 2,5 kg) 4 portocale, 2 linguri zahar, 2 linguri otet balsamic, 2 linguri suc de lamaie, 50 gr unt, sare, piper. Un confit adevarat necesita timp.
Se presara printre pulpele de rata cateii de usturoi, foile de dafin si mirodeniile. Se caleste rata pe o singura parte timp de 12 minute. Un confit adevarat necesita timp.
Inainte de a pune rata in cuptor. Capsuni salata de rucola cu pui, portocala si rodie salata cu piept. 1 ora si 30 minute.
Se caleste rata pe o singura parte timp de 12 minute.
Pulpe de rata cu sos de portocale si piure de cartofi dulci si invitatie la concurs cu premii in gemuri st. Spalam pulpele sub un jet de apa rece, le stergem bine cu hartie absorbanta de bucatarie si le intepam, pe ambele parti cu 30 de minute inainte de a scoate pulpele din cuptor, ne apucam de sos. Inainte de a pune rata in cuptor.
Este un preparat nu doar. Ingrediente reteta rata la cuptor cu portocale modul de preparare a retetei: O rata sucul de la o portocala 4 portocale 1 lingurita otet unt supa de carne de vita 2 lingurite amidon de porumb sare piper.
Se da in fiert si se lasa apoi la foc mic. Si aici mi se pare ca am scos pieptul de rata din frigider cam cu o ora inainte de a il prepara pentru a ajunge la temeperatura camerei. Puneţi bucăţile de carne în sosul de portocale timp de 1 minut.
Capsuni salata de rucola cu pui, portocala si rodie salata cu piept.
Raţa cu portocale se serveşte fierbinte împreună cu sosul în care a fost. Spalam pulpele sub un jet de apa rece, le stergem bine cu hartie absorbanta de bucatarie si le intepam, pe ambele parti cu 30 de minute inainte de a scoate pulpele din cuptor, ne apucam de sos. Prajire pulpe de rata, crestate cu un cutit bine ascutit pe toata grosimea pielii, mai intai pe partea cu piele.
Posting Komentar untuk "Pulpe De Rata Cu Portocale"